Kid@home

Kinderopvang met aandacht!

Welke gastouders zijn er in Arnhem?

Neem gerust een kijkje op deze pagina om te kijken welke gastouders bij ons geregistreerd staan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Janet van Helden of Margreet van Osch

WhatsApp: (06) 44323260


Mijn naam is Marianne Blom, geboren in 1978 en sinds 2010 gastouder bij Kid@home. Ik woon en werk in Arnhem, in de wijk Rijkerswoerd. 

Ik woon samen met mijn man Mark, onze dochter Emma (geboren 2006) en onze kat Moos in een rustige straat aan de rand van de wijk. Wij zijn een liefdevol en gezellig gezin en mijn gastkindjes horen daar doordeweeks helemaal bij!

Ik ben 7 jaar werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs en als leidster op peuterspeelzalen. Mijn passie voor de ontwikkeling van jonge kinderen zorgt ervoor dat ik altijd opzoek ben naar leuke en uitdagende activiteiten. Ik vind het leuk om met thema's te werken waarbinnen geknutseld wordt of voorgelezen, waar we liedjes over zingen en waar de aankleding van de speelhoek op aangepast wordt.

Ik ga er ook vaak op uit met de bakfiets naar bijvoorbeeld de kinderboerderij of het park.  Ook uitjes waarbij de nieuwsgierigheid van de kinderen een uitgangspunt is, zoals de bakker, een kijkje bij de kapper, naar de bouwvakkers op de hoek of zien hoe het gras in het park gemaaid wordt zijn geregeld aan de orde.  
Kortom; er gebeurt bij ons van alles! …

Toch vind ik het ook heel belangrijk dat er regelmaat is, dat er veel tijd is voor de kinderen om lekker te spelen en tot rust te komen. Je prettig en veilig voelen staat op één, want een gelukkig kind staat open voor nieuwe ontwikkelingen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op mijn website voor meer informatie.

LRKP nr. 129012907Mijn naam is Karlijn Weyers, ik ben bijna 28 jaar en ik woon op de Volendamstraat in Arnhem-Zuid.

Mijn gezin bestaat uit een dochter van 3.5 en een zoon van bijna 1 jaar, ik ben getrouwd met de papa van mijn twee lieve kinderen.

Ik ben sinds 1-12-15 gastouder. En verder heb ik ervaring als pedagogisch medewerkster, inmiddels heb ik 4.5 jaar ervaring in de kinderopvang. 

Ik vind het leuk om samen met de kinderen de wereld om ons heen te ontdekken. Lekker naar het park, boerderij of naar het bos. Blaadjes zoeken, diertjes zoeken etc. Ik ben graag creatief bezig en wil dit ook graag bij kinderen overbrengen. Dit doe ik door op verschillende manieren verschillende materialen toe te passen. Als het herfst is dan ben ik bezig met het thema herfst, is het zomer dan komen er zomerse knutselwerkjes aan bod. En zo zijn we het hele jaar druk om de seizoenen te leren kennen. Maar gaan we ook met dagelijkse onderwerpen aan de gang. Bijvoorbeeld verkeer, emoties enz.

Mijn huis heeft een ruime tuin met een glijbaan, zandbank, (kunst) gras en een speelhuisje.

Als extraatje heb ik een speelzolder waar de kinderen vooral op hele regenachtige dagen lekker kunnen spelen. Het bevat zelfs een hoekje waar ze lekker met een boekje knus kunnen zitten/ liggen

Ik woon in een rustige straat met een speeltuintje en twee parken op loopafstand.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie. 

LRKP nr. 630608441